2019

Trieszt

Rendhagyó indulás délután, az utolsó nap meg eső, de valahogy összejött… Azóta nem nagyon tértem magamhoz, mert Zozó hétfőn összetörte magát bmx-szel, és a sűrgősségin kötött ki :( De úgy emlékszem, sok fagyit ettünk :P

(more…)

Tengerpart családostul

Hát, ilyen se volt még: a gyerekek szerveztek nyaralást nekünk. Elvittek a horvát tengerpartra, megmutatták, hol járta Zsófiékkal.

(more…)

Ennstal megint

Közvetlenül a strand fölött volt szállásunk a Pernerhofban. Még itthonról foglaltunk felvonót a Dachsteinra, és megmásztuk a Gjaidsteint. Kinéztem magamnak egy türkizkék tavacskát, meg kell néznem egyszer közelről is.

Savinja kettesben

A gyerekek Zsófiékkal a horvát tengerparta mentek, mi meg megnéztük még egyszer a Savinját. Úsztunk, vízesést néztünk meg hegyeket.

(more…)

Savinja családostul

Múlt héten két éjszakát Szlovéniában töltöttünk Apával, megjött hozzá a kedvünk. Ugyan az autópálya-matrica nem adta ki hétvégig, akár Ausztriába is mehettünk volna. Sőt, talán logikusabb is lett volna, azt már ismerjünk. De nem volt kedvem télikabátot csomagolni, márpedig az Ennstalban jár a Dachsteinra felvonójegy a szálláshoz, szörnyű…

(more…)

Krvavec kettesben

Kettesben mentünk, csak két éjszakára, előszezonban. A Krvavecen volt szállásunk, így nézhettünk naplementét föntről.Négyágyas szobánk volt, a gyerekek is befértek volna.

(more…)