Kettesben

Dolomitok

Szokásos őszi Dolomitok-túrát terveztünk. Ambrus is jött volna, de a jóidős héten végül mégis dolgoznia kellett… Nélküle az idő se lett az igazi :(((

(more…)

Gasteinertal

Ismét egy hosszú hétvégi kirándulás kettesben :) Nem is egészen hétvégi, valahogy a jó idő péntek-szombatra esett…

Fényképek már megint nincsenek :(

(more…)

Ennstal 2.

Visszamentünk két éjszakára a Dachsteinhoz. Vonzott a befejezetlen repülés után, hátha most sikerül. Nem utolsó sorban pont Ramsauban árultak pont olyan kisnyulakat, amire épp vágytam :)

(more…)

Zillertal

2011. július

A gyerekek egy hétre angol táborba mentek a Balatonra, a nyulakat meg rábíztam a szomszédra, így szabadok voltunk :) Sajnos az idő nem nézett ki jónak. Hétfőn reggel indultunk, keddre köztes anticiklont mondtak. Szerdától viszont egyértelműen rossz időt. Akkor még úgy láttuk, hogy az Alpok déli felén jó marad, de nem. Ott még többet esett. Csütörtökön majdnem hazajöttünk. Aztán kihúztuk az esőben, majd még egy napig rossz volt. Szombaton hazaindultunk, mert vasárnapra főnt mondtak. De utolsó pillanatban úgy döntöttünk, hogy még egy napot maradunk.

Már előre kinéztük a Zillertalt, hogy megnézhessük a Hintertux gleccsert. Mi mindent megtettünk ennek érdekében.

(more…)

Gerlitzen, Sillian, Dolomiten, Emberger :)

Gyorsan összepakoltam, a gyerekeket leadtam az angoltáborba, és visszahúztam apához, aki az annenheimi kempingben múlatta a fullstallokat.

(more…)

Embergeralm 2.

Gyerekek ismét táborban, mi ismét Embergeralmon.

A kempingben majdnem ugyanazon a helyen, mint legutóbb, a szomszédok ismerősek voltak :) Ezúttal nemcsak ernyőt, hanem mászófelszerelést is hoztunk. Valamint három gps-koordinátát, amit a lehető leggyorsabban kellett volna körberepülni.

(more…)

Embergeralm 2009.

Apa május végén Abtenauban versenyzett egy hétig. Összesen három versenynap volt, ebből két brutál repüléssel, a harmadikon sokan lerohadtak az elején. Meg egy nulladik napi Bischling.

Dani az abtenaui verseny után nem rohant haza hozzám jó férj módjára, hanem én mentem hozzá repülni, jó pilótafeleségként :)

Vasárnap reggel, az utolsó napra mentem utána, de azt lefújták. Werfenwengben találkoztunk, még repültem volna egyet, de a föhn közbeszólt…

Tehát irány Embergeralm. Sátor, háromszög :)

(more…)

Kobarid, Slo 2008.

Miután apa versenyzett Kobaridban, meg kellett mutatnia nekem is. Tandemet is terveztünk, de az nem jött össze. Öt napra terveztük, ebből három lett repülhető.

(more…)

Gerlitzen+Embergeralm 2008.

Eladtuk a gyerekeket valami nyári táborba, és elhúztunk repülni.

(more…)

Gerlitzen 2007.

Kettesben :))) Kétszer is :)))

Forgatókönyv:

Kimegyünk szerdán, csütörtöktől javulás várható.

Út szakadó esőben, másnap is csöpög, utána meg túl erős a szél…

De péntek délutánra mindig megjavult, ebben az országban meg tudják szervezni, hogy hétvégére a nap is kisüssön.

Következő »