Indulás előtti éjszaka 8 Sevredol. Azért élután mégis elindultunk :)

A szállás nagyon jó, bár elég későn értünk oda. Ki volt írva, hogy a kulcs a postaládában :)

Másnap Hochkar.

Aztán sup-oztam a Lunzer See-n, ez is kalandos volt. Kifizettem a parkolót a harmadik kártyával a második automatában, aztán mondták a strandon, hogy oda nem kell jegyet vennem, menjek a fagyizóba, ott kapok sup-ot. Egyedül volt a fagyizós lány, nem tudott adni. Ezért megmutatta, hogy melyik ház kertjébe menjek be, aztán kössem el a barnát, és visszafele jöjjek be fizetni nála. Az órát is csak később indítja, hisz nekem kell pakolnom. A végén így is kedvezményesen számolt, pedig korábban megkezdett órát beszéltünk. Így a jegeskávém is belefért a keretbe :)

A tó csodaszép volt, egész a végéig eveztem. Aztán megebédeltem, szedtem ágat a patakból, és visszafordultam. Még sétáltam a tegnapi patakpsrton, ahol a viperát láttuk :(

A következő nap pihentem (fejfájtam), Apa ázott a jégesőben. Végül Fachwerknél együtt vacsiztunk a patakparton.

Utolsó nap a Salza mentén indultunk haza. Még mielőtt kiértünk volna a hegyek közül, mindketten felkiáltottunk egy sziklafalnál, hogy arra kéne Klettersteig. Volt is! Én csak a beszállás utáni alternatív B és B/A közötti kört tettem meg, de Apa egyedül fölfutott a D-n. Egy lány nem tudott följebbmenni, őt kellett kerülni. Fönt találkoztunk, én az egyik Schluchtwegen visszamásztam, és megnéztem az egész falat.

Még megmártóztunk a föntről kinézett patakban, sütöttünk ebédet a padnál.

Innen már tényleg haza… Vagy megálltunk a Lindtnél csokit venni?