Hatkor indultunk, tízkor a fal alján voltunk. Tanfolyamoztak a leszállóban, kicsit balos volt a szél. Útközben észak fújt, ez volt az előrejelzésben is, talán kicsit ÉK-i. Vittünk mászócuccot is, kinéztünk egy B-s Klettersteigot, amit talán én is meg tudok mászni.

Fölmentünk a Skywalkhoz, két sárkánys pakolt. Voltak irányra jó, de kicsit gyenge befújások, közben az alapszél balról, sőt, kicsit hátulról fújt. Aztán a normál starthelyről elstartolt két ernyős, és egész nyugisan kitekertek NEm gondoltam, hogy festék is lesz :) Fölmentünk mi is az én ernyőmmel. Többen is voltak, mire elstartoltam, legalább öten voltak a levegőben. Lerohadás nem volt. Szerencsére sikerült elsőre elstartolnom. Balra terveztem indulni, de ott árnyékban volt a sziklafal, ezért inkább jobbra mentem, arra húzott a termik A többiek is oda helyezkedtek. Több részletben +600m-re sikerült kitekerni. Nem lett volna akadálya a kb.2000m-es felhőalapnak se, de kimentem alóla. Dani közben kicuccolt a sárkányos starthelyre, de az megint befelhősödött, és a hátszélben nem tudott utánamstartolni. Ezért amire leszálltam, lejött értem.

Fölmentünk vissza, de addigra már napsütésben is befújt az alapszél. Dani egy épphogy befújásban startolt, aztán egy horror ötös lifttel kiemelkedett. Balra indult, de nagyon lassan haladt a szembeszél miatt. Megnézte a sziklákat, visszafele beköszönt egy cseh mászópárnak, aztán a hegytől eggyel távolabbi leszállóba szállt.

Fölszedtem, vásároltunk, kávéztunk, aztán irány a hegy megint, ezúttal gyalog. Kicsit eltévedtünk, de aztán sikerült megtalálni az ösvényt. Mi a piros-fehér-piros jelzést követtük, de a fehér-piros-fehér lett volna a jó :( Meredeken felvitt a szikla aljához, ahonnan egy kicsit csúszós, lekopott úton indult a klettersteig. Egy keskeny hasadékban ment föl az út, egy létra volt kissé ferdén berögzítve, ahol máshogy nem tudtunk volna felmenni. Dani azért kreatívkodott persze :) A kiszállásnál uzsonnáztunk, szép volt a kilátás. Újabb csapat ernyős repült, de már csak lecsúszások voltak. Mi jól időzítettünk :) Dani lefutott a klettersteigon, és fél óra múlva már autóval a hegyen volt értem, a térdeimet kímélendő a lemászástól.

Elfáradtunk rendesen, elindultunk haza. Szerintem mázlink volt az időjárással és a sorrenddel is :)