Hozzávalók:

töltelék:
* fél kg pecsenye kacsamáj
* libazsír
* 1 fej fokhagyma
* kakukkfű
* 25 dkg natúr gesztenyemassza
* 1 nagy alma
* paradicsom
* só

hús:
* 2 fél libamell
* 2 csirkemell
* kakukkfű
* majoranna
* frissen őrölt bors
* só

A májat a fokhagymával és a paradicsommal megsütöm a libazsíron, a végén sózom, és kakukkfűvel ízesítem. Összeturmixolom, és belekeverem a gesztenyemasszát. Az almát pépesítem, majd a májhoz keverem. A húsokat sózom, borsozom, a csirkét majorannával, a libát kakukkfűvel megszórom. Bőrével lefele tepsibe rakom, ráöntök egy kevés vizet (esetleg húslevest), libazsírt, és lefedve puhára sütöm. Ezután kiveszem a tepsiből a húst, a májat négy részre osztva a tepsibe teszem, és arra teszem a húsokat most már a bőrével fölfele, és megpirítom.